HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Biogenic Pet Vitality – azok számára, akik számára a kutya nemcsak egy háziállat, hanem a szó valódi értelmében vett társ, barát.

Egy kedves, idős barátom tanácsot kért tőlem: hogyan lehetne segíteni az ő kedves, 14 éves kutyáján? Nagyon nehezen mozog már, ha fel kell állnia, nyüszít a fájdalomtól az ízületi panaszok miatt. Kapott már nonszteroid fájdalomcsillapítót, de az csak néhány órára használ. Kedvetlen, étvágytalan, belefacsarodik a gazda szíve, ahogy látja, hallja a szenvedését – éjszaka is! Már az eutanáziára is gondoltak, de inkább szeretnék a kutyus életminőségét javítani, és életben tartani, ameddig lehet – hiszen itt egy családtagról van szó!....

 

 Biogenic Pet Vitality – azok számára, akik számára a kutya nemcsak egy háziállat,

hanem a szó valódi értelmében vett társ, barát.

 

Egy kedves, idős barátom tanácsot kért tőlem: hogyan lehetne segíteni az ő kedves, 14 éves kutyáján? Nagyon nehezen mozog már, ha fel kell állnia, nyüszít a fájdalomtól az ízületi panaszok miatt. Kapott már nonszteroid fájdalomcsillapítót, de az csak néhány órára használ. Kedvetlen, étvágytalan, belefacsarodik a gazda szíve, ahogy látja, hallja a szenvedését – éjszaka is! Már az eutanáziára is gondoltak, de inkább szeretnék a kutyus életminőségét javítani, és életben tartani, ameddig lehet – hiszen itt egy családtagról van szó!

kutya barát

Sokféle roboráló, ízületeket támogató termék kapható a piacon, én azonban a Bigenic Pet Vitality tablettát vásároltam meg a barátomnak – pontosabban a „Kicsi” névre hallgató kutyájának. Támogatja az ízületek regenerációját, javítja a mozgási hajlandóságot a gyulladáscsökkentőkre jellemző gyomorkárosító hatás nélkül, és általános vitalizáló hatással is rendelkezik.

A hatás kéthetes kezelés után látványosan jelentkezett: a kutya abbahagyta az éjszakai felnyüszítéseket, élénkebb lett, sokkal könnyebben mozog. A tablettákat szívesen, a tenyérből felvette, két hónapos kúra után az állapota stabil.

Új hír a termékkel kapcsolatban, hogy a neve megváltozott: a korábban Biogenic Pet néven forgalmazott, Humanofort hatóanyagú tablettát mostantól Biogenic Pet Vitality néven árusítjuk, változatlanul két hatáserősségben: a Small tabletta 25 kg alatti, a Large tabletta 25 kg feletti kutyák kezelésére szolgál, napi 2x adagolással.(1)

Vény nélkül kapható, kutyák számára törzskönyvezett gyógyhatású állatgyógyászati készítmény.

Idézett források:

  1. Biogenic Pet Vitality Small és Large használati utasítás
 
Ajánlott termékünk: BIOGENICPET VITALITYBIOGENICL

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.