HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Sok bajt okoz a belvíz – jó hír viszont, hogy a törpeszúnyog sem szereti!

A törpeszúnyogok közül mostanában legtöbbet a Culicoides szúnyogokat emlegetjük, amelyek a blue tongue betegség terjesztői – sok fejtörést okozva a betegség által érintett dél-alföldi területek szarvasmarha, juh- és kecsketartó gazdái számára. Jó hír viszont a sok rosszban, hogy a törpeszúnyogok és a csípőszúnyogok (Culex fajok) lárvái eltérő környezetet igényelnek a kifejlődéshez: az előbbiek lárvái nem a nagy vízfelületeken, hanem sárban, trágyában, sekély pocsolyákban érzik jól magukat. Iszapban, falevél komposztjában, néha a földben, fakéreg és moha alatt igen lassan, kb. 1 év alatt fejlődnek ki. A belvizes területek ezért a Culicoides fajok szaporodása számára kifejezetten kedvezőtlenek!....

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2024 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.