HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Borjak köhögése ellen egyszerűen-hatékonyan!

A Zen nyalótömb felhasználási tapasztalata nagyüzemi szarvasmarha állományban: A felhasználást a Karcagi Cserhát Kft. karcagi szarvasmarha telepén végezték.  A felhasználást a Karcagi Cserhát Kft. karcagi szarvasmarha telepén végezték. A felhasználást végző telepvezető Hegyesi László. 

A telep állatlétszáma: 290 db tehén és szaporulata. A telepen a borjakat 60 napig egyedi ketrecekben tartják, majd választás után 15 egyedből álló kiscsoportos elhelyezésben tartják istállóban. A légzőszervi tünetek a csoportosítás utáni időszakban szoktak jelentkezni enyhébb súlyosabb mértékben. Az állományban idén novemberben is jelentkezett a légzőszervi megbetegedés, ekkor határozta el a telepvezető, hogy kipróbálják a ZEN nyalótömböt.

Csoportonként 1 vödör nyalótömböt helyezett ki, a köhécselő állatok közé 3 db 15-ös csoportba. A 45 borjúból ezen időszak alatt 16 állatorvosi kezelés szokott lenni, most 2 kezelés volt összesen 3 hét alatt. Összképet tekintetbe véve elmúlt a borjak folyamatos köhögése, nem hallott az istállóban egy köhögést sem. Úgy számolja, hogy az állatorvosi kezelések elmaradásával több, mint 35 ezer forintot spórolt ezalatt az időszak alatt. A ZEN nyalótömb egy különleges, innovatív technológiával előállított termék, magas vitamin és nyomelem tartalmán felül gyógynövény kivonatokat tartalmaz, melyek a légzőszervi megbetegedéseket megelőzik, illetve azok tüneteit mérséklik.

A termék kiskérődzők és szarvasmarha részére is felhasználható. 1 vödör tartalma 25 borjú vagy kiskérődző, illetve 10 felnőtt szarvasmarha 1 havi kezelésére elegendő. 
Az állatok szívesen felveszik. Nem tartalmaz olyan összetevőt, melynek élelmezés egészségügyi várakozási ideje lenne előírva, így bármely életkorban felhasználható.

Ajánlott termékeink: 
Physiolick ZEN nyalótömb

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.