HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Zoobiotic 15% Globulit® premix – Új amoxicillin premix sertések számára!

Új, 15% amoxicillin tartalmú premix forgalmazását kezdi meg az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. Az antibiotikus premixeket azok az állattartók részesítik előnyben, akinél egyszerűen megoldott a gyógyszeres táp készítésének lehetősége – van a közelben megfelelő engedéllyel rendelkező keverő, nagyobb telepek esetében akár még saját maguk is rendelkezhetnek ilyennel. A gyógyszeres táp előnye a vízben oldandó készítményekkel szemben, hogy nem kell naponta frissen készíteni, esetleg napközben többször felkeverni, mert ilyenre is van példa..

Zoobiotic Globulit® 150 mg/g gyógypremix – elérhető az Alpha-Vet Kft-nél!
Új amoxicillin premix sertések számára!
Írta: dr. Tilly Péter

Új, 15% amoxicillin tartalmú premix forgalmazását kezdi meg az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
Az antibiotikus premixeket azok az állattartók részesítik előnyben, akinél egyszerűen megoldott a gyógyszeres táp készítésének lehetősége – van a közelben megfelelő engedéllyel rendelkező keverő, nagyobb telepek esetében akár még saját maguk is rendelkezhetnek ilyennel.

A gyógyszeres táp előnye a vízben oldandó készítményekkel szemben, hogy nem kell naponta frissen készíteni, esetleg napközben többször felkeverni, mert ilyenre is van példa.
A Globulit® szabadalmaztatott granulálási eljárás a jobb stabilitás és a könnyebb kezelhetőség érdekében: a Zoobiotic gyógypremix pelletálható, és a csomagolás felbontása után 6 hónapig megőrzi a minőségét.

A Zoobiotic Globulit premix indikációja sertések választás utáni Streptococcus suis fertőzéseinek megelőzése és gyógykezelése.
Adagolás: 15 mg/ttkg 15 napon keresztül. Élelmezésügyi várakozási idő húsra és ehető szövetekre: 7 nap.
Kiszerelés: 25 kg

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.