HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Neo-Te-Sol – a „kakasos por” már használható tojótyúkok kezelésére is!

Szaktanácsadóként gyakran beszélek állattartókkal, ahol a háztáji állományoknál a kis kiszerelések mellett gyakran felmerülő kérdés, hogy mennyi idő múlva fogyasztható a tyúkok tojása? Ráadásul ez gyakran csak akkor jut a háztáji gazdálkodó eszébe, amikor már megitatta a Neo-Te-Solt, és elmúlt a tyúkok hasmenése. Néhány napja pl. azzal hívott egy gazda, hogy van 30 tojója, akiket lekezelt – most pedig olvassa a használati utasításban, hogy a készítmény árutojónak nem adható… Akkor ő ezek után egyetlen tojását sem eheti meg ezeknek a tyúkoknak? Jó hír, hogy a készítmény törzskönyvét 2016. augusztus 8-án módosította a hatóság: tojásra az élelmezés-egészségügyi várakozási időt 0 napban határozta meg, tehát a tyúkok tojása még a kezelés időtartama alatt is fogyasztható, humán fogyasztásra értékesíthető...

 

 

Neo-Te-Sol – a „kakasos por” már használható tojótyúkok kezelésére is!

 

Szaktanácsadóként gyakran beszélek állattartókkal, ahol a háztáji állományoknál a kis kiszerelések mellett gyakran felmerülő kérdés, hogy mennyi idő múlva fogyasztható a tyúkok tojása? Ráadásul ez gyakran csak akkor jut a háztáji gazdálkodó eszébe, amikor már megitatta a Neo-Te-Solt, és elmúlt a tyúkok hasmenése. Néhány napja pl. azzal hívott egy gazda, hogy van 30 tojója, akiket lekezelt – most pedig olvassa a használati utasításban, hogy a készítmény árutojónak nem adható… Akkor ő ezek után egyetlen tojását sem eheti meg ezeknek a tyúkoknak?

tyuk

Jó hír, hogy a készítmény törzskönyvét 2016. augusztus 8-án módosította a hatóság: tojásra az élelmezés-egészségügyi várakozási időt 0 napban határozta meg, tehát a tyúkok tojása még a kezelés időtartama alatt is fogyasztható, humán fogyasztásra értékesíthető.

A forgalmazóknál lévő termék a lejárati ideig a régi használati utasítással forgalmazható, a megújított leírás a https://www.nebih.gov.hu/szakteruletek/szakteruletek/allatgyogyaszati_igazgatosag/kozerdeku/torzskonyvezes/forgalmazhato/nemzeti linkről letölthető.

Neo-Te-Sol: 50 grammos kiszerelésben is elérhető, tojótyúknak is adható!

Felhasznált forrás:

Neo-Te-Sol belsőleges por házityúkok részére A.U.V. forgalomba hozatali engedély

 
Ajánlott termékünk:NEO-TE-SOL PULVIS

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.