HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Új termék: Actionis 50 mg/ml szuszpenziós injekció. Széles antibakteriális spektrum, 0 óra várakozási idő tejre!

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 2015 októberétől Actionis 50 mg/ml szuszpenziós injekció sertések és szarvasmarhák részére néven forgalmazza a Syvafur injekciót. Az Actionis injekció hatóanyaga ceftiofur, harmadik generációs cefalosporin. Számos Gram negatív és Gram pozitív baktérium ellen hatásos, ide értve a béta-laktamáz termelő törzseket is. Sertések Pasteurella multocida, Actinobacillus pleuropneumoniae és Streptcoccus suis által okozott bakteriális légzőszervi megbetegedések kezelésére....

 

 Új termék: Actionis 50 mg/ml szuszpenziós injekció.

Széles antibakteriális spektrum, 0 óra várakozási idő tejre!

 

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 2015 októberétől Actionis 50 mg/ml szuszpenziós injekció sertések és szarvasmarhák részére néven forgalmazza a Syvafur injekciót.

Az Actionis injekció hatóanyaga ceftiofur, harmadik generációs cefalosporin. Számos Gram negatív és Gram pozitív baktérium ellen hatásos, ide értve a béta-laktamáz termelő törzseket is.

szarvasmarha antibakteriális

Indikációk:

Sertések Pasteurella multocida, Actinobacillus pleuropneumoniae és Streptcoccus suis által okozott bakteriális légzőszervi megbetegedések kezelésére.

Szarvasmarha: Mannheimia haemolytica, Pasteurella multocida és Histophylus somni által okozott bakteriális légzőszervi megbetegedések kezelésére

Fusobacterium necrophorum és Bacteroides melaninogenicus (Porphyromonas asaccharolytica) által okozott interdigitális nekrobacillózis (panaritium, büdös sántaság) kezelésére

Az ellés után 10 napon belül kialakuló akut posztpartum (puerperális) metritisz kezelésére, amelyek kialakulása összefügg a ceftiofurra érzékeny Escherichia coli, Arcanobacterium pyogenes és Fusobacterium necrophorum fertőzéssel. Kizárólag abban az esetben, ha az egyéb antibiotikumokkal végzett kezelés nem járt sikerrel.

Alkalmazás: sertésnek intramuszkuláris, szarvasmarhának szubkután injekcióban.

Várakozási idő: húsra és egyéb ehető szövetekre 6 nap, tejre 0 óra.

Felhasznált forrás:

Actionis 50 mg/ml szuszpenziós injekció SPC

 

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.