HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Pharmasin injekció: mastitis kezelésére is alkalmas – és nemcsak a Gram+ kórokozókkal, hanem a Mycoplasma mastitisekkel szemben is hatékony!

A Pharmasin kiemelkedő szöveti eloszlása a parenterális adagoláskor használhatók ki a legjobban: a Pharmasin injekcióval kezelhető a Mycoplasma mastitis, valamint a Streptococcus és Staphylococcus mastitisek is. Emellett jól használható Mycoplasmák és Gram+ kórokozók által okozott légzőszervi fertőzésekben, metritisben, necrobacillózisban és a sertésorbánc terápiájában is...

 

 Pharmasin injekció: mastitis kezelésére is alkalmas

– és nemcsak a Gram+ kórokozókkal, hanem a Mycoplasma mastitisekkel szemben is hatékony!

 

A Pharmasin kiemelkedő szöveti eloszlása a parenterális adagoláskor használhatók ki a legjobban: a Pharmasin injekcióval kezelhető a Mycoplasma mastitis, valamint a Streptococcus és Staphylococcus mastitisek is. Emellett jól használható Mycoplasmák és Gram+ kórokozók által okozott légzőszervi fertőzésekben, metritisben, necrobacillózisban és a sertésorbánc terápiájában is.

A szélesebb terápiás spektrum azzal magyarázható, hogy parenterális alkalmazás mellett a tilozin biohasznosulása sokkal magasabb, mint orális bevitel esetén: állatfajtól függően 80-90% között mozog, ezért olyan szövetekben is hatékony gyógyszerszinteket érhetünk el, amelyek orális kezeléssel nem kezelhetők (1).

injekció

Ennek természetesen „ára”van. Parenterális adagolás esetén az orális kezelésnél sokkal hosszabb várakozási idő: a Pharmasin injekció használata után a várakozási idő tejre: 108 óra.

Húsra szarvasmarhában: 28 nap, juh, kecske: 42 nap, sertés: 14 nap (2)

 

Felhasznált források:

  1. Lewicki: TYLOSIN A review of pharmacokinetics, residues in food animals and analytical methods 2006. ftp://ftp.fao.org/ag/agn/food/tylosin_2006.pdf
  2. Pharmasin 200 mg/ml oldatos injekció szarvasmarhák, kecskék, juhok és sertések részére: SPC
 
Ajánlott termékünk: PHARMASINWSG1

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.