HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Alphaderm esetleírások

A kutyát herélésre hozták be hozzám, de a műtét után a gazdik nem figyeltek a sebvédelemre és levették a gallért. A kutya így elkezdte nyalogatni sebét és egy felületes pyoderma alakult ki a műtéti seb környékén. Az AlphaDerm Plus spray és a Biogenic Pet együttes használatát javasoltam, néhány napos gyulladáscsökkentő kezelés mellett. A képek magukért beszélnek....

 

 Alphaderm esetleírások

 

A legutóbbi felhívásunk eredményeként több esetleírás is beérkezett az AlphaDerm Plus-szal végzett kezelések eredményéről, ezek közül most néhányat megosztunk a tisztelt kollégákkal:

alphadermDrazsé, 1év 4 hónapos tacskó

Panasza 6 hónapos kora óta áll fenn. A könyökhajlatait nyalogatja, rajta kiütésszerű képletek, a bőre azon a részen megvastagodott. Az eddigi kezelések átmeneti javulást hoztak. Rendelőnkbe érkezéskor a tünetek: acanthosis nigricans mindkét hónalj tájékon, többszörösére megvastagodott bőr, széli részek felé miliaris dermatitis. Körkörösen terjedő gyulladt széli részek, a terület teljesen szőrtelen. Egyéb testtájékon elváltozás nem látható. A háttér ok kiderítése és diagnosztizálása alatt szisztémásan kapott antibiotikumot és helyileg gombaellenes szert, bőrtápláló oldatokat, illetve laborba küldtünk vért kivizsgálásra. Az antibiotikum 4 hetes kúráját követően a gombaellenes szert tovább használva az érintett terület újra gyulladásba kezdett. Helyileg AlphaDerm plus spray-t kezdtünk el használni. Egy hetes kezelés után a bőre sokkal vékonyabb lett az érintett területen, a szőre elkezdett kinőni. A gyulladás és folyamat terjedése megállt. Az Alphaderm plus spray egyedülálló a bőrgomba kezelésében.
A kórfolyamatot a csatolt képeken dokumentáltuk.

Pannika, puli, 5 éves

Panasz: augusztusban hirtelen fellépő vakarózás, akkor még bőrelváltozás nélkül. Tavaly ilyen jellegű panasza még nem volt. Valószínű pollenallergia. Injekciós kezelésre átmenetileg javult, majd újra erőteljes vakarózásba kezdett az eb, de ekkor már másodlagos bőrgyulladás alakult ki. A sebeket helyileg kezelni a legkényelmesebb az Alpha derm Plus spary-vel volt, mivel gyorsan beszívódik, és az eb mire lenyalogatná, a hatóanyag már ott van, ahol hatnia kell. Ellentétben bármilyen nagyon jó krémmel, ami nem szívódik be, bár hatékony, de fél óra múlva felügyelet nélkül úgyis lenyalja. 

A gazdi telefon jelzett vissza 2 nap múlva, hogy a spray csodát művelt a kutyával, illetve velük is, hogy végre újra nyugodt a kutya.

Mazsi, yorkshire terrier, 6 éves

2 éves kora óta visszatérő vakarózás, eliminációs diéta mellett télen tünetmentes kutyus, de tavasztól késő őszig erőteljes pollenallergia miatt vakarózás, lábrágás, fenékhúzás. Hosszabb ideig szteroid tartalmú injekciót kapott az eb, amitől másodlagos májfunkció csökkenése lett. Ezt fokozta a bőrreakciót is. Épp ezért a szisztémásan adott szteroidot ezzel a spray-vel tudtuk elkerülni, míg az allergiás panaszát mellette egyéb terápiával kezeljük. A gazdi előzetesen használ már hasonló sprayt, nehezen mert erre átállni, mert félt, hogy nem lesz elég hatékony. De sikerült meggyőzni, és még arról is beszámolt, hogy hatékonyabb, mint az előtte használt készítmény.

Dr Bodorkós Rita 
állatorvos
Dr Bod-Ri Állatorvosi Ambulancia
Frissen ivartalanított kan

A kutyát herélésre hozták be hozzám, de a műtét után a gazdik nem figyeltek a sebvédelemre és levették a gallért. A kutya így elkezdte nyalogatni sebét és egy felületes pyoderma alakult ki a műtéti seb környékén. Az AlphaDerm Plus spray és a Biogenic Pet együttes használatát javasoltam, néhány napos gyulladáscsökkentő kezelés mellett.
A képek magukért beszélnek, a kezelés szeptember 29-én kezdődött és a második kép október 13-án készült. Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel.

Dr. Domán Gábor
állatorvos

 
Ajánlott termékünk: ALPHA-DERM PLUS A.U.V.ALPH7

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.