HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Citramox vízoldékony amoxicillin – széles javallat baromfiban, 24 órán át stabil oldat!

Az ivóvízben adagolandó antibiotikumok két tulajdonsága okozhat ismételten fejtörést a kezelést végző gazdának: az egyik az, hogy az elkészített gyógyszeres oldatot  néhány órán belül fel kell itatnia, a másik a víz keménysége, amely bizonyos hatóanyagok oldékonyságát rontja a kelátképzés miatt. A Citramox 1000 mg/g por ivóvízbe keveréshez házityúkok, pulykák, kacsák és sertések részére A.U.V. nevű, amoxicillin hatóanyagú készítmény mindkét szempontból előnyös: elkészített oldata 24 órán keresztül stabil marad, itatható, és 20°C hőmérsékleten a kemény vízben is megfelelő mértékben oldódik.

citramox1

Az ivóvízben adagolandó antibiotikumok két tulajdonsága okozhat ismételten fejtörést a kezelést végző gazdának: az egyik az, hogy az elkészített gyógyszeres oldatot  néhány órán belül fel kell itatnia, a másik a víz keménysége, amely bizonyos hatóanyagok oldékonyságát rontja a kelátképzés miatt.

A Citramox 1000 mg/g por ivóvízbe keveréshez házityúkok, pulykák, kacsák és sertések részére A.U.V. nevű, amoxicillin hatóanyagú készítmény mindkét szempontból előnyös: elkészített oldata 24 órán keresztül stabil marad, itatható, és 20°C hőmérsékleten a kemény vízben is megfelelő mértékben oldódik.

A Citramox másik előnye a széles indikációs kör baromfiban: kacsának, tyúknak és pulykának bármilyen, amoxicillinre érzékeny kórokozó által előidézett fertőzés kezelésére alkalmazható. Külön kiemelném a kacsát, amely kevés készítménynél szerepel a célállat fajok között.

Sertés esetében a Pasteurellózisok kezelésére javallott a készítmény.

Élelmezés-egészségügyi várakozási ideje házityúkban húsra mindössze 1 nap; árutojók kezelésére nem használható. A sertés húsa is fogyasztható már 2 nappal a kezelés után.

Citramox por: széles indikációs kör, 24 órán keresztül stabil oldat!

 

Írta: dr. Tilly Péter

 
Ajánlott termékünk: CITRAMOXnoimage

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb termékekről akkor irakozzon fel és értesítjük az újdonságokról KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.