HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 

logo

vissza a kezdőoldalra

Citramox vízoldékony amoxicillin – széles javallat baromfiban, 24 órán át stabil oldat!

Az ivóvízben adagolandó antibiotikumok két tulajdonsága okozhat ismételten fejtörést a kezelést végző gazdának: az egyik az, hogy az elkészített gyógyszeres oldatot  néhány órán belül fel kell itatnia, a másik a víz keménysége, amely bizonyos hatóanyagok oldékonyságát rontja a kelátképzés miatt. A Citramox 1000 mg/g por ivóvízbe keveréshez házityúkok, pulykák, kacsák és sertések részére A.U.V. nevű, amoxicillin hatóanyagú készítmény mindkét szempontból előnyös: elkészített oldata 24 órán keresztül stabil marad, itatható, és 20°C hőmérsékleten a kemény vízben is megfelelő mértékben oldódik.

Biosuis APP – ha valódi védelmet szeretne az APP fertőzés ellen

Az osztrák-magyar monarchia bécsi hatás alatt álló konyhájában a belsőségek gourmet alapanyagnak számítottak. A szalontüdő – amely borjútüdőből is készíthető – a felső középosztály és a zsidó családok népszerű étele volt. (A szalontüdő jelenleg is szerepel pl. a Kempinski szálló étlapján.) Ehhez viszont szükség van megfelelő minőségű alapanyagra – többek között egészséges tüdőre is. Ha a vágáskor kiderül, hogy az egészségesnek látszó hízó tüdőgyulladásban szenvedett, a tüdőt elkobozzák, és abból már nem lesz sem hurka, sem szalontüdő! Az Actionbacillus pleuropneumoniae által okozott tüdő és mellhártyagyulladás –APP– világszerte elterjedt, a magyarországi sertéstelepeken is az egyik fontos fertőző kórkép. Gyakran jelentkezik társfertőzésként a Mycoplasma és PRRS infekciók során, súlyosbítva a kórképet. Az APP törzsek valamelyike szinte mindegyik telepen jelen van, és a vakcinára fordított befektetés megtérül....

fontos info

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A termékkel kapcsolatos, itt közzétett információk tájékoztató jellegűek, a 2016. május 30.-án érvényes, hatóságilag jóváhagyott használati utasításoknak felelnek meg.
A gyógyszerekkel kapcsolatos, aktuális termékinformációkat a NÉBIH illetve az EMA honlapján találja meg. A készítményeket minden esetben az érvényes használati utasítás szerint használja.

Kapcsolat

map iconAlpha-Vet Állatgyógyászati Kft.
H-8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

telefon iconTelefon: +36-22/534-500

level iconE-mail: info(KUKAC)alpha-vet.hu I vevoszolgalat(KUKAC)alpha-vet.hu

 

 

 


logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2024 - www.allatgyogyszer.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.